Aanmelden nieuwsbrief  

Koop een solidariteitsarbandje
Stichting Aman-Iman is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen bij bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten, maar ook om contacten te leggen met clubhuizen, sportverenigingen, scholen, bedrijven, dansverenigingen, studentenverenigingen, evenementenbureaus, BN’ers etc. 

Zeker in deze tijd is het hard nodig om Niger op de kaart te zetten. Het land verkeert in een diepe crises. Door een slecht regenseizoen in 2009, 2010 en 2013 zijn grote delen van de oogst mislukt. Bijna de hele bevolking van Niger heeft hieronder te lijden. Niger, een van de armste landen ter wereld dat op de laatste plaats in de menselijke ontwikkelingindex van de Verenigde Naties staat, wordt bedreigd door een ramp van ongekende grootte. De gewone mensen op het platteland, dorpen en steden, kunnen zich de veel te dure voedingsmiddelen niet veroorloven en door de zeer slechte oogst heeft men totaal geen voorraad graan meer.

Heb je goede ideeën of wil je een deel van je energie en kennis beschikbaar stellen om ons te helpen om de mensen in Inadougoum een beter bestaan te geven, neem dan contact op, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle hulp is welkom.